Tekstposters, om geen genoeg van te krijgen.
0

Ik kan geen genoeg hebben van posters. Het is vooral leuk om regelmatig deze posters te wisselen. Mijn favorieten posters zijn posters met leuke teksten. Toen ik mijn keuken opnieuw aan het inrichten was kwam ik bij de webshop Posters.nl, waar je een groot aanbod hebt aan allerlei verschillende soorten posters. Hier heb ik een geschikte poster gekocht voor de keuken. Op de site waren zoveel leuke exemplaren dat ik toch maar nog één erbij kocht voor de woonkamer. Ik kan er nooit genoeg van hebben.

‘But first coffee’
Zoals ik al zei kan je op Posters.nl een enorm aanbod vinden aan posters. Er zijn verschillende posters te koop zoals, tekstposters, kunstposters, filmposters en ook super hippe kinderposters. Bijvoorbeeld de posters van Jip en Janneke, die zijn ontzettend leuk voor op de kinderkamer. Ook voor de keuken wilde ik een toepasselijke poster hebben. Je hebt zowel posters van eten als van teksten. Ik ben uiteindelijk toch maar voor een tekstposter gegaan. De leuke poster met de tekst ‘But first coffee’, deze poster leek mij perfect voor in de keuken. De poster is gedrukt op stevig papier en heeft het formaat van 42 x 59.4 cm. Doordat het papier vrij stevig is hoef je het niet perse in te lijsten. De poster is in verschillende lettertypes verkrijgbaar. Ik heb voor strakke, dik gedrukte letters gekozen. De poster kost €39,95.

‘Good vibes only’
Het gevaar bij veel keuze is dat ik dan geneigd ben om meer dan één product in mijn winkelwagentje te stoppen. Daarom heb ik ook een tekstposter gekocht voor in de woonkamer. Voor de woonkamer koos ik ook een zwart-wit poster met de tekst ‘Good vibes only’. Deze poster wilde ik wel liever in een lijst hebben, dit omdat ik het op de kast wilde plaatsen en niet wilde ophangen. Ook deze poster is van stevig papier en hoeft dus niet ingelijst te worden. Er zijn ook lijsten te koop via de webshop. Je kan houten lijsten bestellen maar ook in de kleuren zwart en wit. De lijst die ik erbij heb genomen is van eiken en kost €13,95. De poster kost wederom €39,95.

De posters en de houten lijst zijn beide erg fraai. De poster is het eerst wat ik zie als ik de keuken in loop opgehangen aan magneet knoppen op de verwarming. Het is heel passend voor de keuken, het is een mooi en strak geheel samen met de rest van de keuken. De tekst is ook heel geschikt voor de keuken. De andere poster heb ik op de kast in de eetkamer geplaats in de mooie eiken lijst. Het mooie is dat ik de posters kan ophangen of in een lijst kan stoppen. Zo kan ik later nog beslissen om ze te veranderen. Voor nu besluit ik de poster in te lijsten en op de kast te zetten.

Hou jij zelf ook zoveel van posters in je interieur? Bekijk dan ook de webshop, wellicht vind je nog iets fraais voor in jou huis!