Slaapkamer decoratie ideeën.
0

Slaapkamer decoratie ideeën

Ik wil al een tijd lang mijn kamer weer eens flink onder handen nemen. Op dit moment heb ik een zwart-wit thema in mijn kamer. Ik heb kleine kleurige details hier en daar, maar het is meerendeels zwart-wit. Hoewel ik dit heel erg mooi vind, wil ik het toch veranderen. Ik wil het wit behouden en dan opfleuren met veel kleurtjes. Met wit kan je eigenlijk alle kanten op, zo kan ik het dus altijd veranderen door een andere kleur erbij te voegen. Ik wilde graag wat inspiratie opdoen, dus nam ik eens een kijkje op Pinterest!

Leuke ideetjes

Ik heb heel veel leuke ideetjes gevonden. Een leuke goedkoop idee dat ik gevonden heb is de DIY nachtkastje. Het enige wat je hoeft te doen is het kopen van een leuke prullenbak, je kunt zelf de maat en vorm uitkiezen. Draai de prullenbak om en je hebt een nachtkastje. Nu kan je het versieren zoals je zelf wilt. Verf het bijvoorbeeld in een leuk kleurtje, of gooi er een stofje overheen. Je kan er in principe alles mee. Zo maak jij een geheel naar eigen smaak, goedkope nachtkastje. Niemand zal ooit zien dat het eigenlijk een prullenbak is. Ook op Instagram staan ongelofelijk veel leuke ideetjes. Ik word meteen geïnspireerd. Ik kreeg mijn liefde voor deze sites weer helemaal terug. Ik was helemaal vergeten dat je zulke leuke dingen hier kon terugvinden. Op het gebied van home decor en bedroom decor is al helemaal veel te vinden. Naast leuke ideetjes, staan er ook ontzettend veel DIY’s, die makkelijk en goedkoop zijn! En ook nog eens werken.

Opbergen

Wat ik ook ontzettend mooi vind is een open kast, helaas past zoiets niet in mijn kamer. Wat ook leuk is om spullen in op te bergen zijn van die trendy opbergdozen. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook heel erg functioneel en handig. Zo blijft je kamer en kast heel netjes, en kan je wel alle spulletjes netjes in de dozen kunt bewaren. Of wat dacht je van grote ramen met prachtige gordijnen. Het is een ware droom. VELUX webshop verkoopt van dat soort mooie gordijnen voor grote zolderramen en dergelijken.

Ik hoop dat ik deze zomervakantie mijn slaapkamer zodanig kan aanpassen dat ik me weer helemaal thuis voel. Ik vind het erg leuk om mijn slaapkamer weer een opfrisbeurt te geven. Deze zomer zal ik dan ook veel woonwinkels bezoeken opzoek naar leuke decoratie stukken. En misschien zal ik ook wat DIY ideetjes uitproberen van Pinterest, dat vind ik namelijk ook altijd leuk om te doen.