Optisch vergroten met behulp van fotobehang.
0

Een ruimte in je huis groter laten lijken dan dat deze in werkelijkheid is, is misschien lastig maar zeker niet onmogelijk. Wil jij een ruimte groter laten lijken? Er zijn verschillende manieren en technieken waarmee jij een ruimte groter kan laten lijken dan dat deze werkelijk is. Een aantal mogelijkheden zijn de ruimte decoreren met lichte kleuren, veel spiegels plaatsen of verlichting van de ruimte. Dit zijn allemaal trucjes waarmee jij de ruimte groter kan laten lijken. Een eenvoudigere manier is het gebruiken van fotobehang. Fotobehang kan heel eenvoudig de ruimte optisch vergroten. Dit is een makkelijk en leuke manier. Je kunt bijvoorbeeld een eigen portret vergroten of van je kinderen of gewoon een mooie afbeelding van de natuur bijvoorbeeld. Zo geef je een persoonlijke tint aan je ruimte en het zal groter lijken.

Unieke, bijzonder vergrote vakantiefoto’s
Ga jij regelmatig  ver reizen naar unieke, bijzonder plaatsen op de wereld.  Dan kun je, je favoriete vakantiebelevenis uit laten drukken op een groot vel. Zo krijg je dat heerlijke vakantiegevoel terug elke keer als je de kamer binnen loopt. De foto zorgt niet alleen voor optisch bedrog maar ook voor mooie decoratie en fijne herinneringen.  Foto’s met veel diepte maken de ruimte meteen een stuk groter.

Natuurbelevenis
Wil je het liefst middenin de natuur wonen? Dan kan je een prachtige foto ophangen van de natuur. Hiermee waan je jezelf gewoon middenin de natuur. Zo word je iedere ochtend fris wakker. Bomen zorgen voor veel diepte en kalmte in de kamer en het word natuurlijk optisch vergroot.

Artistieke foto’s
Hou je toch niet zoveel van deze levensechte grote foto’s in huis. Dan kan je altijd nog proberen met artistieke foto’s. Bijvoorbeeld een lange hal of een lange trap, dit soort tekeningen zorgen voor diepte en laten daarmee de ruimte groot lijken.

De fotobehang die ik gebruik komt van PIXERS.nl. Hier kun je ook je eigen foto’s laten drukken. Zo kun je, je eigen persoonlijke twist geven aan de foto’s.