IKEA luxe tuinieren collectie.
0

Tuinieren  en moestuinieren is de trend van nu, je ziet het steeds meer en vaker terug. Niet zo gek dan ook dat ook IKEA hier aan meedoet. Zij kwamen deze week met een nieuwe collectie aan tuin- en balkonspullen voor de warme lente- en zomermaanden. Groen in huis is in en met de leuke, trendy collectie van IKEA is het moeilijk om niet mee te doen. Daarnaast heeft IKEA gunstige prijzen. Zo kan iedereen tuinieren ongeacht het budget. Een leuk plantje in een mooie pot op het balkon staat erg leuk, zelfs in een studentenhuisje. Bonus is dat planten en dan voornamelijk groene planten ook voor een frissere lucht zorgen. Eigenlijk is een groene plant een must-have in ieder huis, tuin of balkon.

BITTERGURKA collectie
De nieuwste collectie heet BITTERGURKA en is een serie voor kruiden en hangplanten. Dit is een vernieuwde luxe editie op de reeds bestaande SKURAR collectie. Ook deze stijlvolle collectie bestaat uit (hangende) plantenpotten. Handig aan de nieuwe collectie is dat de hangplanten onder elkaar kunnen worden vastgemaakt. Zo heb je in plaats van verschillende hangpotten naast elkaar zoals bij SKURAR, hangpotten onder elkaar. DIt neemt minder plek in bezit en is ook veel makkelijker.

Online magazine van de IKEA
Meer weten over de nieuwe collectie of tuinieren, bekijk dan de online magazine van de IKEA. In de magazine is niet alleen de nieuwe collectie te zien maar er staan ook tips om goed te tuinieren. De prijzen van de nieuwe collectie variëren tussen de €7,99 en €9,99. Heel erg betaalbaar dus mits je niet je complete tuin, huis of balkon wilt volzetten met deze mooi potten.

Wil je graag je tuin, huis en balkon versieren met klassieke potten maar vind je het toch nog te duur bekijk dan eens even de collectie van SKURAR. Deze collectie is net zo mooi maar met een lagere prijsje.

Mocht je hierna nog meer inspiratie krijgen voor je huis, tuin en balkon dan zit je bij IKEA goed. IKEA heeft namelijk een groot assortiment van tuinmeubelen en tuinaccesoires. Leef je lekker uit bij IKEA zou ik zeggen.